Yellena James, underbara tavlor

Denna konstnärinnan hittade jag på Etsy för säkert ett år sedan. Fortfarande är jag imponerad och vill ha dessa detaljrika och vackra ritningar på min vägg. Kolla in alla ritningarna här.

Lappigt

i do_cherry_house

Birds

Fåglar är vackra varelser. Deras former och färger är ständigt inspirerande och varierande. Bara en siluett av en fågel kan avslöja vad för sorts fågel det är. Om du skulle få vara en fågel en dag, vilken hade du då velat vara?


Tid för te

I framtiden ska jag, varje gång jag är på loppis, leta efter unika teakoppar. Jag ska baka scones och lära mig baka macarones och brioche. Så är det bara :)


Time consuming Hide and seek

Liu Bolin har tagit hide and seek till en helt ny nivå. Så kom igen, ska vi leka? Det tar endast 10-17 timmar, en stor mängd koncentration och artisteri.


Bjud in mig på ett glas vin

En stillsam lördageftermiddag frmaför brasan med ett glas svalt Pinot gris. Ja tack, varför inte...

Upstairs Downstairs

BBC ones serie Upstairs Downstairs från 2010 är nog denna höstens finaste miniserie. Den utspelar sig i London på 1930-talet. Interiörerna är fantastiska och färgerna så perfekta. Jag kommer att se avsnitten endast för att njuta av scenografin. Nedan ser ni entrésalen och en underbara härliga matt blågrå väggar och seriens skådespelare. Läs om Eve Stewart, production designerns arbete med serien här. Jag vill också leva i 30-talets överklass, ska se hur jag kan frammana lite av den andan i vår lägenhet...kristallglas är ett måste.

Bild 1: Upstairs Downstairs i ett av mottagningsrummen. Bild 2: 1stdibs.com
Färgskalan gjorde jag för min egen skull, det är dessa färger som mina ögon kommer att lockas till ett tag framöver. Bild 3 och 4 från Decorare

Day och hösten

En dag så var hösten bara här. Paraplyet veks av vinden på fel håll och regnet regnade från sidan. De röda höstlöven som singlat till marken var hellt plötsligt bara gegga längs trottoarkanten. DAY har hittat skydd i en klassisk byggnad med härliga jordtoner. Här hade jag gärna suttit framför en härlig brasa.

RSS 2.0