DIY - brickställ

Jennys hus blogg hittade jag denna superfina kädhängaridé. Det är bara att gå in i garderoben, böja, spika och vipps har vi inga fler blickor på hög utan kan titta på dem i stället som konstverk.
Med lite hobbyfärg och band kan man bli lite kreativ och göra så här. Dessa gjorde jag i brist på annat och de gör sig fint i garderoben.
Nu i juletid kan man klippa remsor av paketpapper och linda kring galjarna och avsluta med lite klarlack.
Ha det så kul!!

Pingviner

Ett fult collage men så fina pingviner!
Pingvinstaty från 1stdibs.com
isstatyer
silver pitcher
Iphonefodral
pingvintavla
Steven Bonner design

Julen, en tid för mirakel?

En ensam kvinna sitter i dagarna innan jul och har precis förlorat sin trygghet. Hon blev uppsagd och kan inte bo kvar i sin lägenhet trots a-kassa. Uppsägningen var felaktigt utförd och gjorder av personliga skäl. Facket hjälper lite men verkar mest ha sympati för företaget som det nu är så synd om eftersom de kanske måste betala skadestånd. Kvinnan är en bra människa, kanske den bästa och måste i ångestens fulla skrud paniksälja lägenheten. Lägenheten som var hennes enda trygghet i tillvaron och hennes 1a investering i sina 50 år. Miraklet som jag hoppas på är att lägenheten blir såld och att hon får igen sina pengar. Att hon hittar ett jobb i Skåne så att hon kan få komma hem till 040 och lämna 08 bakom sig. Att hon får en plats att bo som hon kan återigen ge attributet hemma. Och sist men inte minst att hon känner ro, lugn och hopp i själen och kan njuta av de år som kommer så som man bör och så som hon så innerligt förtjänar. Hon är stark som en oxe men endå kan det kännas lite orättvist att livet mest tar och inte ger tillbaka.
Idag blir det ingen inredning, idag blir det en önskan om ett mirakel!

En tripp till Höganäs

Om du vill njuta av att för en gång skull kunna unna dig de där tingen från Iittala, Rörstrand, höganäs och annat smått å gått så rekomenderar jag varmt en resa till en outlet. Vi besökte Höganäs outlet och jag måste säga att förtjusningen var stor och plånboken för liten. Om du vet vad du ska ha och vet lite om vad det brukar kosta kan du göra bra klipp! Jag hittade inte det jag sökte men gick loss ändå! Här nedan finner ni mina fynd.I love Nixon, Nixon loves all

Om jag skulle få välja ett företag som skulle sponsra mig livet ut så skulle det vara Nixon
De gör de absolut snyggaste kockorna och har enligt mig gjort det sedan jag upptäckte dem på en resa till San Francisco för snart sex år sedan. Jag äger ingen men det är en dröm som jag kommer att nå. Det är inte ens lönt att lägga upp bilder. Gå till deras hemsida och titta på allt istället: nixon.com

A new kind of silver

Hittade idag denna bild på en blogg och kom på att jag har en liknande bild som jag alldrig lagt upp trots det är en så rolig idé.
Så go nuts i juletid och dekorera julbordet med egendesignade bestick!
Nu ska jag iväg på sverigeturné så ses om en vecka om jag kan hålla mig!

RSS 2.0