Sanderson New collection

Sanderson har underbara tapeter och tyger i klassisk engelsk stil och några godbitar som påminner om ett härligt 50-60 tal. Deras nya tyger Orlando Velvet och Orlando Weaves inspireras av 20 och 30-talets design med geometriska former och småskaliga mönster. Skulle passa perfekt att klä om en Emma fåtölj eller en sänggavel i.
Bilder från Sanderson-uk.com

Dröm och koja

Så här är det ju det ska se in till sovrummet! Precis som i Narnia
Eller om inte det finns plats så kan du alltid sova i ett skåp. En alldeles egen fantasivärld och koja för dina drömmar.
bild från bookporn

Ge rum åt kreativiteten

En plats där pappren kan ligga framme, där pennorna kan slitas och symaskinen tagga på, det är befriande. Ett skrivbord som dingnar av goda ideer som väntar på att tas tag i och små pysselhögar och projekt. Lådor med band, pärlor, olikfärgar papper och magneter. Anteckningsböcker med tankar och skisser och sudd från suddgummit rakt ner på golvet. Färgstänk och organiserat kaos. Så vill jag ha det på mitt skrivbord när jag vill leka. Inget av nedanstående arbetsrum hade passat mig, jag är allt för stökig MEN de är väldigt fina och väldigt personliga. Precis som det ska vara.
Bilder från den oändliga inspirationskällan Elle decor

Sardinen 1.2

Roliga och i mitt tycke konstigt charmiga plaststolar. Okänd designer, ålder och ursprung. Känt är att de stod utplacerade på en innergård till ett ganska intesägande furuinspirirat lägenhetshotell på sardinien. Någon som har någon aning vad det kan vara för några? De skulle man kunna haft stående på en solig takterass omringade av en djungel av växter och kanske en paraplydringk i handen...kanske.

Vitrin.sko.p

Detta tycker jag är en riktigt bra idé för alla fina skor.
bild från: pinterest

Sardinien 1.1

Nyss hemkommen från en vecka på Sardinien. Ett underbart resmål som erbjuder fantasktisk mat och dryck. Vacker natur, fina stränder och kristallklart vatten. Vi besökte Alghero som ligger på nordvästra kusten och med hyrbil fick vi möjlighet att se mer av denna vackra ö. Jag letade efter någon intedningsbutik mest för att se hur trenderna såg ut men detta letande gav inget resultat. Dock kan jag idag bjuda på lite egna bilder som kanske kan inspirera till en resa istället för en pryl.

Semester

Efter en stressig vår med uppsatsskrivning då sista kursen på högskolan avslutades och en sommar full av sommarjobb på IKEA så ska jag äntligen iväg på en liten semester.
Vi ska till sardinien och jag hoppas på att hitta god mat, lokala produkter och spännande handarbeten.
Jag ska även passa på att ta en massa bilder och öva. Nu har jag precis börjat på en distanskurs i fotografi som visuell kommunikation. En kurs som av en slump hålls delvis av Mattias Karlsson som jag först hittade på Moderskeppet.se En supersida för alla som är nyfikna på att lära sig mer om Photoshop. Det var en mycket possitiv överraskning.
Men som sagt, först semester.

Vi ses om en vecka. så länge en Lunnefågel.

Bleu Nature

Grymt coola är dessa från Bleu Nature. Ibland är det saker som är så komstigt osmakliga att det liksom blir fantastiskt som dessa akrylglas infattade stubbarna.
Bleu Nature startade år 1995 i frankrike och jobbar med allt från drivved till sten till svarv.
Ernst Kirchsteiger var alltså inte först trots att han menar på att hans galna lite tokiga idéer bara dyker upp ibland. Jag gillar Ernst väldigt mycket men ibland blir jag trött på när han försöker framställa sig själv som kreativitetens urfader. Han är inte alltid galet innovativ men han visar iallafall hur man kan göra saker själv.
Titta här på Ernst drivvedslampa och titta här på Blue Natures drivvedslampor
Sen har vi ju Nimis också:

RSS 2.0