Aqua och petrolium

Vissa perioder så dras jag till olika färger. Detta vet jag händer de flesta av oss människor. Jag kan bli helt besatt av en färg och helt plötsligt så består alla nya inköp av den färgen. Denna gången har jag fastnat för en färgskala. De små runda ringarna är det som jag inte kan släppa. Tack vare: Normann Copenhagen skålar Kremit och pallen Sumo. Även Rosti Mepals Magretheskålar nya färger i Aqua och petrolium och deras nya duoskål som är vit på insidan och färgad på utsidan. Snygga! Den fina fågeln är Kaj Bojesens, ni vet han som gjorde träapan som också är underbar och påminner om en serieteckning. Kolla även in Zeros lampa RGB här
Vilken färg är din färg just nu? Byter ni också efter humör och årstid?

Lite påskpynt

Hittade detta för längesedan på ngn sida. Kommer inte ihåg var men tänker att det kanske är dags att applicera detta pyssel nu i påsk. Ett påskkort kanske. Och massor av roliga färger!

Konst för den late

Du kanskte har besökt sidan society6, en sida med konst som i stort sett vem som hellst kan lägga upp och sälja och vem som kan köpa. Vill du inte köpa så är det ett rent nöje att strosa runt i detta ständigt förändrade galleri och fönstershoppa. Det finns så många konstnärer med talanger som är helt out of this world! På denna sida kan du hitta inspiration till ditt eget skapande och drömma dig bort i en annan tid, plats och rum.

En dag på landet

Vi blev inbjudna på en helg på landet. En underbar röd stuga med vita knutar i norra skåne. Vi gjorde hemmalagad pasta och pesto och bakade surdegsbröd till en underbar potatis och purjolöksoppa. Vi eldade i brasan och lekte. Mer landetliv åt folket!
p.s huset på bilden är inte huset vi bodde i!

Turkos

En liten påminnelse om sommar och medelhavet.

Färg!

Jag älskar vita trägolv, skira gardiner som rör sig i vinden från ett öppet fönster som blickar ut över en äng eller ett karjt vinterlandskap. Nordiska toner och vedträ i björk. Ulliga filtar som ligger över armstödet på en Wegner stol. Mjölk, äggskal, off-white och så vidare. MEN ibland vill jag bara ha färg! Färg ger energi, glädje och kreativitet. Färg är personligt och amitiöst. Så våga visa vem du är med färg och lär känna dig själv bättre.

Om jag hade en restaurang...

...så skulle jag nog haft dessa över baren
Lars Anker för Ulab

RSS 2.0